ARKIVET INSTITUT FOR MATEMATISKE FAG
KØBENHAVNS UNIVERSITET
Arkivets hjemmeside
Administration af Arkivet

Kort over Arkivets lokaler

Arkivets samlinger er fysisk placeret på tre lokaliteter: Der er kun adgang til samlingerne efter henvendelse til arkivudvalget. Nedenfor er angivet kort over lokalernes indretning. Der findes en systematisk oversigt over hvad der er placeret i de enkelte lokaler.OBS: Siden er ikke ajourført. Flere af de nævnte lokaliteter er fraflyttet eller ombygget. Arkivkasserne er nu samlet i eller under HC Ørsted Instituttets E-bygning. Kontakt Matematisk Bibliotek.Arkivets kælderrum på Jagtvej 155D

Nedenfor er angivet et kort over Arkivets kælderrum på Jagtvej. Der er seks metalskabe med numre I-VI og et antal rullereoler med betegnelser fra R1 til R26. De hvide områder er træpaller med overskudslager af følgende værker: Bemærk: der kun er adgang til Arkivets samlinger efter henvendelse til arkivudvalget. Adgang til kælderrummet kræver desuden en specialnøgle. Der findes
en systematisk oversigt over hvad der er placeret af samlinger i kælderrummet.

Kælderrummet, Jagtvej


Arkivets skabe i bibliotekets filial

Nedenfor er angivet et kort over biblioteket for matematik og operationsanalyses filial i kælderen af E-bygningen på H. C. Ørsted Instituttet. Arkivet råder over de tre skabe, der er markeret med orange.

Bemærk: der kun er adgang til Arkivets samlinger efter henvendelse til arkivudvalget. Adgang til skabene kræver en specialnøgle. Der findes en oversigt over hvad der er placeret af samlinger i skabene.

Arkivets skabe i filialen


Arkivets samlinger på bibliotekets 1. sal

Nedenfor er angivet et kort over 1. sal i biblioteket for matematik og operationsanalyse i E-bygningen på H. C. Ørsted Instituttet. Med orange er markeret hvor opgaver fra 1990 og fremad fra samlingen af studenteropgaver i matematik og studenteropgaver i matematik-økonomi er placeret. De kan lånes på sædvanlig vis som alt andet i biblioteket. På de ovenfor anførte links kan man finde lister over studenteropgaverne.

Arkivets samling i biblioteket


Kurt Ramskov, 29. juli 1999